We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
11
APR

11 Prill - Cedar Point Panairi i Punësimit

15:00
18:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Student, aplikimi për Cedar Point mbahet me 11 Prill, ky është njëri ndër Panairet e fundit per verën 2018, parakulifikimi për përfundon me 7 Prill. Cedar Point është Amuzement Park me i madh ne SHBA dhe mbi 1000 Student nga mbarë bota punojnë aty gjatë tërë verës. Vend perfekt për më shumë shokë/shoqe që dëshirojn të punojnë se bashku. Suksese