We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Monday
26
MAR

Hacking Urban Space 2: Ecumenopolis City Without Limits

15:00
17:00
Dokukino
Event organized by Dokukino

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Ecumenopolis: City Without Limits
Filmi shfaqet në kuadër të iniciativës HACKING URBAN SPACE me një seri të jashtëzakonshme të filmave që përqendrohen kryesisht në sfidat e efikasitetit në strategjitë urbane, rritjen e popullsisë, transportin e ngulfatur, mjedisin dhe problemet e tjera të veçanta me të cilat ballafaqohen 3 qytetet më të mëdha të Kosovës: Prishtina, Prizreni dhe Peja.

Dokumentari ndjekë jëtën e një familjeje migrantësh dhe luftën e tyre për të mbajtur shtëpinë në Istanbull, Mega-Qytet gjithmonë e në rritje.

Trailleri: https://www.youtube.com/watch?v=XEzqu_z9fRo

Hyrja është pa pagesë!

Venue

Dokukino