We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
11
APR

Panairi i librit të ri dhe të përdorur

08:00
20:00
E Per7shme
Event organized by E Per7shme

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Librari E Për7shme në datat 11-12 prill, ora 08:00-20:00, organizon “Panairin e librit të ri dhe të përdorur”

Ju mirëpresim!

Venue

E Per7shme