We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Monday
02
APR

Kurse gjuhe vetem 7900 leke gjithsej ( 2-5 Prill)

17:00
20:00
European Learning Center- ELC
Event organized by European Learning Center- ELC

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

NJOFTIM: Fillojme 2-5 Prill grupet e reja ( Cmimi 7900 leke/ gjithsej cdo nivel)
🇬🇧 ANGLISHT A2 ora 17.00
🇩🇪 GJERMANISHT B1 ora 17.00
🇮🇹 ITALISHT Fillestar + Call Center ( Punesim i sigurt) ora 11.00 dhe 18.30
Regjistrimet vazhdojne deri diten e SHTUNE ( 31 Mars)
Gjithashtu ne 15-20 prill fillojme grupet e reja: Anglisht( A2,B1,B1+), Gjermanisht ( A1,A2,B1,B1), Italisht( 17.00)
Grupe intensive dhe super intensive, grupe paradite dhe mbasdite.
Tel 0672001420 Adresa: Unaze e re, prane Hotel Roland.