We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
08
APR

Група Седенка во „Фурна“

15:00
20:00
Gradska Kafeana Furna
Event organized by Gradska Kafeana Furna

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Повелете на Велигденско попладневно музичко уживање со Група Седенка во најубавата Градска Кафеана Фурна.
Јавете ни се на +389 78 255 849 и резервирајте го вашето место за уживање во пријатна атмосфера со прекрасна македонска етно музика.