We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Monday
30
APR

Swing Marathon 3rd edition

12:00
00:30
Hemingway Fan Club Albania
Event organized by Hemingway Fan Club Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Hemingway Fan Club Albania organizon:
Swing Marathon III
International Jazz Day
30 Prill 2018


Swing Lovers, gjithçka gati për kthim në kohë!
12 orë muzikë, udhëtim, ngjyra dhe shumë dashuri, si gjithmonë.

Dëshironi të dini më tepër?
E zbuloni vetëm në Hemingway bar, ku do të mësoni rreth programit dhe detaje të tjera të asaj dite, kushtuar tërësisht muzikës Jazz dhe atyre kohërave.

Ju falënderojmë!
Senati
Hemingway Fan Club Albania

Tiranë, më 22 mars 1948.... Pse?!.... Do ta zbulojmë së shpejti!