We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Претставување на тематскиот ден „Дама-Да“

10:00
16:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Посетете го изложбениот штанд на центарот за внатрешни болести Срце и предавањето од областа на хроно исхраната на д-р Горан Николов на тематскиот ден „ДАМА-ДА - Здравјето и убавината во функција на современата жена“ кое што ќе се одржи на 31.03.2018 (сабота) во хотелот Holiday Inn - Скопје од 10.00-16.00 часот. Предавањето е со почеток од 14.00 часот.

https://www.facebook.com/events/168095050578860/permalink/168098120578553/

ПОЧЕТОК НА ТЕМАТСКИ ДЕН 10.00 ч.
ТЕМИ:

10.00 ч. Отворање и обраќање на г-ѓа Лидија Трипуноска, генерален менаџер на агенција „Марили“
Вовед на г-ѓа Елена Стефановска, официјален водител
Распоред на предавања

• 10.15 ч. Предавач: Д-р Таше Трпчевски, субспецијалист гинеколог акушер, генерален менаџер и сопственик на болницата „Плодност“ од Битола; Тема: „Емоционален аспект кај жената при ин витро оплодување“

• 10.45 ч. Предавач: Елена Табаковска, директор на ФАРМАГЕН увоз-извоз ДООЕЛ- Скопје; Тема: „НУТРАГЕН ЗА ЖИВОТ ВО ДВИЖЕЊЕ, ЗА ВЕЧНА МЛАДОСТ И УБАВИНА!“

• 11.15 ч. Предавач: Д-р Горица Дачевска, генерален менаџер на ПЗУ „Д-р Горица“ – Скопје; Тема: „Кожата огледало на нашето здравје“

• 11.45 ч. Предавачи: Д-р Весна Ѓорѓиеска - спец. по анти аге медицина од „Дерма Бела“ Центарот за медицинска козметика и естетика и спец. Д-р Екатерина Јурукоски - Дерматолог / козметолог; Тема: „Новиот изглед на современата жена“

12.15 – 12.30 ч. ПАУЗА

12.30 – 13.00 ч. ХУМАНИТАРНА АУКЦИЈА
- Обраќање на Лидија Трипуноска
- Обраќање на Јана Јанеска Ристески
- Водител на аукцијата: Огнен Јанески


13.00-13.30 ч. Дискусија со Јелена Бачиќ Алимпиќ, позната новинарка, ТВ водителка и писателка од Р.Србија на тема: „Што од денешен аспект претставува современата жена“

13.30 – 14.00 ч. ПАУЗА

• 14.00 ч. Предавач: Д-р Горан Николов, специјалист интернист-супспецијалист кардиолог во Центарот за внатрешни болести „Срце“ во Скопје, Тема: „Со хроно исхрана до вита става и добро здравје“

• 14.30 ч. Предавач: Горазд Смилевски, генерален менаџер на Бизнис Академија Смилевски (БАС) – Скопје; Тема: „Жени во „машкиот“ професионален свет“

• 15.00 ч. Предавач: Огнен Јанески, водител и тренер за јавни настапи; Тема: „Не плашете се од тремата – таа ви е најдобар пријател“

• 15.30 ч. Предавач: Марина Анчевска, сопственик и генерален менаџер на „Центар за бизнис психологија Југоисточна Европа“- Скопје; Тема: „Вашето херојско патување Интерактивно мотивирачко предавање- Животот е процес и секој од нас, свесно или несвесно, патува низ животот“

16.00 ч. Наградно извлекување

Изложбен дел со штандови

Фармаген, Оксет, Студио Витрум, Здружение на самохрани мајки „Една може!“, Издавачка куќа Матица, МISS EN, Центарот за внатрешни болести „Срце“ , Медиа Солушнс, Филеви, Нелт, Силуете, Сапун од козјо млеко "Стојневи", Агенција „Марили“, Жито Центар, Биотек, Вита 34, Жито Лукс, Катарина Дода- Филигран

Venue

Holiday Inn