We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

YOGA LAB - Бесплатни Часови по Јога со нашите млади Јога Учители

10:30
12:00
Inside Yoga
Event organized by Inside Yoga

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Наши најдраги јоги и јогини


Во склоп на нашата обука за учители по јога ве покануваме повторно да дојдете наредните викенди на бесплатни часови водени од нашите млади јога учители.


Вратите се отворени за сите: донесете ги вашите пријатели, дојдете за прв пат во нашето студио, секој е добредојден. <3


Распоред со бесплатни часови за следниот период:


Сабота 31.03


• 10:30 - 12:00 - Аштанга Јога со Кузман Кузмановски

• 17:00 - 18:30 - Винјаса флоу со Татијана Јанакиева

• 19:00 - 20:30 - Хата Јога со Сара Сековска


Недела 01.04


• 10:30 - 12:00 - Аштанга Јога со Катина Алексовска

• 19:00 - 20:30 - Аштанга Јога со Надица ДимовскаНедела 15.04


• 10:30 - 12:00 - Аштанга Јога со Елизабета Петрушева

• 19:00 - 20:30 - Винјаса Флоу со Христина Гелевска


Сабота 21.03


• 10:30 - 12:00 - Аштанга Јога со Тина Коцева

• 17:00 - 18:30 - Бикрам Јога со Ана Трајкова

• 19:00 - 20:30 - Аштанга Јога со Ема Гушева


Недела 22.04


• 10:30 - 12:00 - Аштанга Втора Серија со Викторија ПопоскаСе гледаме викендов на простирки!!!

Нема потреба да резервирате место. :) First come, first serve <3

Ви благодариме!

Намасте <3

Venue

Inside Yoga