We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
04
APR

Power Yoga

20:30
22:00
Inside Yoga
Event organized by Inside Yoga

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Power Јога за сила и флексибилност, движење со внимание, работа на фокус, издржливост и дисциплина. Со јасна намера да застанеме поцврсто во свет што не нѐ штеди, преку здивот го зајакнуваме телото и умот.

Наоѓајки мир во себе можеме да се справиме со немирите од надворешниот свет. Наоѓајки фокус во себе можеме да се справиме со сѐ што пробува да ни одвлече внимание од целта. Наоѓајки издржливост во себе култивираме внатрешна сила.

Самоконтролата што ја наоѓаме во power јога ни помага да се ослободиме од стегите во нашата свест.

No man is free if he is not a master of himself

Часот го води Ана, сертифициран јога учител од 200 саати. Повеќе за Ана прочитајте тука: https://ashtangayogaskopje.mk/%D0%B0%D0%BD%D1%83%D1%88/

Venue

Inside Yoga