We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
06
APR

Afterwork Yoga

17:00
18:30
Inside Yoga
Event organized by Inside Yoga

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Afterwork yoga

Денот, бирото, компјутерот, телефонот, колегите, сите обврски и стресови ни се акумулираат во телото и умот.

Со намера да ја придвижиме надвор од нас насобраната тензија и негативна енергија од секојдневието, низ здив, движење, тегнење и извртување ќе ја насочиме нашата волја кон тоа што нѐ збогатува навистина. Богатството во нас што ни ја прави душата полетна, надминувајќи желби, менталитети, верувања, емоции и навики кои не ни служат.

Понесете со себе тоа што ви тежи, тоа што ве мачи, ќе го исцедиме, ќе си ги изучуваме границите, отвориме срцето и зацврстиме волјата.

Часот го води Ивана, сертифициран учител по јога од 200 саати. Повеќе за Ивана прочитајте тука: https://ashtangayogaskopje.mk/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0/

Venue

Inside Yoga