We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
10
APR

Пренатална Јога ( Јога за Трудници )

16:45
18:00
Inside Yoga
Event organized by Inside Yoga

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

ПРЕНАТАЛНА ЈОГА (ЈОГА ЗА ТРУДНИЦИ)

Дали сте бремени и во потрага по начини да се релаксирате или да останете во форма? Дали можеби размислувате за јога за трудници? Ако да, добро за вас! Истражување сугерира дека пренатална јога е безбедна и може да има многу бенефиции за бремените жени и нивните бебиња. Inside Yoga отвара нова група за јога за трудници што ќе се одвива секој вторник и четврток од 16:45 до 18:00 .

Часот го води Слаѓана, сертифициран учител по јога од 200 саати. Повеќе за Слаѓана прочитајте тука:
https://ashtangayogaskopje.mk/%D1%81%D0%BB%D0%B0%D1%93%D0%B0%D0%BD%D0%B0/

За подетални информации ве молиме да го отворите самиот евент и да погледнете испод "Discussion".

Ви благодариме и ве чекаме на простирки! :) ♥

Venue

Inside Yoga