We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
04
APR

НИКОЈ гладен !

11:00
20:00
FORUM 16
Event organized by FORUM 16

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Водени од идејата сите заедно да помогнеме за на оние кои немаат да им обезбедиме пристојна трпеза во претстојните празници ја организираме хуманитарната акција

НИКОЈ ГЛАДЕН!

ЦЕЛ НА АКЦИЈАТА Е ПРИБИРАЊЕ НА НЕРАСИПЛИВА ХРАНА КОЈА ЌЕ СЕ ДИСТРИБУИРА КАЈ СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА ОД БИТОЛА И СЕКАДЕ КАДЕ ТАА Е ПОТРЕБНА.

Акцијата ќе се реализира во СРЕДА на 04.04.2018 од 11:00 до 20:00 часот, а пунктот за прибирање на храната ќе биде поставен пред влезот на ВЕРО ШИРОК СОКАК!

ЗА СЕКОЈ КОЈ ЌЕ ДОНИРА ПОДГОТВИВМЕ СИМБОЛИЧЕН ПОКЛОН КАКО СИМБОЛ НА БЛАГОДАРНОСТ ЗА ВАШАТА ХУМАНОСТ .

Оваа акција ја организираат :
SFERA Macedonia
Center for European Development and Integration
ОО Црвен Крст- Битола
FORUM 16
Slow Food Macedonia