We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
27
MAR

Botëkuptimi YT!

17:00
19:00
IJR Student Tirana
Event organized by IJR Student Tirana

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Një takim i hapur studentor mbi botëkuptimet.
Çdokush ka botëkuptim e tij, por si formohet dhe si e ndikon botëkuptimi që kemi, stilin dhe cilësinë e jetës tonë?!

Për këtë do të flasim sot në IJR STUDENT TIRANA.