We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Monday
02
APR

Blej Tavolinë kompjuteri, merr Karrige pune 50% më lirë!

10:00
21:00
JYSK Kosovo
Event organized by JYSK Kosovo

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Blej Tavolinë kompjuteri dhe merr Karrige pune 50% më lirë!
Vlen nga 02 deri 05 Prill 2018
Kemi ofertë të mirë për JU!
www.jysk-ks.com

Venue

JYSK Kosovo