We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

Аперитиво во април во Кино Карпош

17:00
19:00
Kino Karposh
Event organized by Kino Karposh

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Априлско #Апeритиво во Kino Karposh

Првото Аперитиво во месец април, го стартуваме во четврток на 5-ти април во 17:00ч.

Останатите дружења ќе продолжат во петок на 13-ти, 20-ти и 27-ми во веќе добро познатиот термин во 17:00ч.

Музика на винил w/ Бојан Чакра & Igor Spiroski

+ Промотивни цени на селектирана група на вина од винарија Тиквеш
+ Промотивна ценa на Jameson
+ Вкусно мезе кое ви е веќе добро познато

#кинокарпош
#музиканавинил
#мезе

Venue

Kino Karposh