We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Super Vikendë në Super hotelin luksozë në SEA FORT - Sutomore 4*

07:00
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

🌸Vikend Pranverorë në SUTOMORE Hotel SEA FORT 4* ( 2 netë/ 3 ditë )

Çmimi: 70 € për person

🗒SHËNIM: Me datën 02.04. dhe 09.04.2018, për shkak së festave nuk punohet në Kosovë !!

Në çmim përfshihet:
✅ 🚍 Udhëtimi me autobus të Kompanisë ER Lines sh.p.k.
✅ 🏢 2 x bujtje në hotel SEA FORT në SUTOMORE
✅ 🍽 2 x mëngjes dhe darkë në hotel
✅ 😍 Vizitë: Sutomore, Budva, St. Stefan, Tivat, Kotor, Ulqin dhe Shkodër!

👌🏻Nisja 31.03.2018 dhe 07.04.2018 nga :

♦ Prishtinë në ora 07:00 ( përball bustit Bill Klinton )
♦ Suharekë në ora 08:00 ( stacioni i busave )
♦ Prizreni në ora 08:30 ( stacioni i busave )

Më shumë rreth agjendës:
https://shpejtimi.net/turet?k=13 .