We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
15
APR

Freski Pranverore në Valbonë dhe Bajram Curr .

07:00
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

🍀🌿 Vizitë një ditore në VALBONË ☘️🌿

Nga data 15.04.2018 rikthehen vizitat në Valbonë e Bajram Currë.

Agjenda:
Udhëtimi bëhet në drejtim të Gjakovës duke kaluar nga vendkalimi kufitar në "Qafë Morinë" , qytetin Bajram Curri dhe përgjat brigjeve të lumit Valbona.

- Vizita panoramike ne (Shtrejt, ne Klysyre, ne Dragobi, tek liqeni dhe ne Quk Valbone etj.)

Autobusi ndalet tek parkingu i Hotel "Mirash Lamthi" dhe nga aty bëhet nisja per kthimë

Mund të vizitohet Burimi i Lumit Valbona :
- duke ecur për rreth 1 orë e 30 minuta ose në menyrë individuale me kombi-busa (bileta 2 euro) arrihet tek burimi i lumit Valbona ose i njohur për bukurit magjepse që i ofron ambienti për rreth

Për adhuruesit e "Hiking" kan 5 orë e 30 minuta kohë pë të pushtuar majat e larta dhe kthimi bëhet në ora 17:00 nga parkingu.

NISJET
07:00 - Prishtinë, para agjensionit "Shpejtimi"
08:00 - Suharekë, Statcioni autobusav
08:30 - Prizren, para agjensionit "Shpejtimi"
09:30 - Gjakovë, tek Shopping Center "Nertili"

ARRITJA
11:30 - në Valbonë

KTHIMI
17:00 - kthimit nga Valbona
30 minuta pauz tek qyteti i Bajram Currit .

Në çmim 10 euro përfshihet : Udhëtimi Vajtje-Ardhje.

Merrni me vete:
- Aparatin për foto
- Veshje sportive
- Shokun / Shoqen më harmonik !!!!
- Ushqim dhe pije.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.

Për rezervime:
Online: www.shpejtimi.net
Tel: 044 184 195 ( viber )
049 184 195