We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tuesday
10
APR

Vende te reja pune

08:00
12:00
Librazhd city
Event organized by Librazhd city

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

VENDE TE REJA PUNE

Kompania Mega-S, ofron vende te reja pune ne fushen e fasonerise dhe tekstileve ( tapiceri makianash) , e cila do te hapet se shpejti ne qytetin e Librazhdit.

Oferta eshte me keto kushte :

- Mosha duhet te jete 20 -45 vjec
- Te jene te afte per pune dhe aktiv
- Te banoje ne Librazhd ose ne fshtatrat ne afersi te Librazhdit (jo me shume se 6 km)
- Te kryeje me sukses intervisten e punes prane Zyres se Punes Librazhd.

* Nese kaloni fazen e intervistes fituesit do te bejne nje muaj kurs prane ambjenteve te kompanise ne Tirane. Kompania mbulon te gjitha shpenzimet ( transportin Librazhd-Tirane-Librazhd, ushqim dhe sigurimet shoqerore ) per muajin e kursit.
Pas muajit te pare te kursit punonjesit do te kalojne me pune ne qendren e re te punes ne Librazhd. Nje grup prej 20 vetash tashme jane trajnuar ne Tirane dhe tani do te fillojne menjehere punen ne Librazhd.
Per cdo sqarim, ose per rregjistrim te emrit duhet te shkoni prane Zyres se Punes ne Librazhd.