We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
08
APR

Shpella e Lipës, një vizitë magjepsëse / 20 € për person.

05:00
18:00
Kulturore Albania
Event organized by Kulturore Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Shpella e Lipës, një vizitë magjepsëse / 20 € për person.

Në cmim përfshihen:
• Transporti me autobus komod sipas itinerarit.
• Pagesat rrugore dhe doganore.
• Shoqëruesi i agjencisë përgjatë gjithë udhëtimit.
• Vizita e organizuar në brendësi të Shpellës Lipa me guide lokale.

Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm:
http://kulturore.al/shpella-lipes-nje-vizite-magjepsese/