We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
23
MAR

Sesioni Informues për Thirrjen Nr.5 në Lushnje

10:00
13:00
Leviz Albania
Event organized by Leviz Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Më datë 23 Mars 2018 ora 10.00 do të jemi në qytetin e Lushnjes për Sesionin Informues mbi Thirrjen për Aplikime Nr.5.

Takimi do të mbahet në hollin e Teatrit “Vaçe Zela”

Eja dhe ti për të mësuar më shumë rreth thirrjes për aplikime, procedurave, hapave dhe mënyrë së aplikimit ONLINE.

Venue

Lushnjë