We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
28
SEP

IX коло - Извидничка лига 2018

14:00
17:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Место на одржување: Мала Река, Китка

Организатор: Прв скопски извиднички одред

Датум на одржување: 28.09.2018 – 30.09.2018

Правила: За ова коло важат начелата и правилата од „Пропозиции за извидничката лига“.

Тип на натпреварувањето: Едукативно коло

Наскоро со повеќе информации...

***

Vendi i ngjarjes: Mala Reka, Kitka

Organizator: Njësia e Parë Vrojtuese e Shkupit

Data e mbajtjes: 28.09.2018 – 30.09.2018

Rregullat: për këtë rreth vlejnë parimet dhe rregullat nga “Propozicionet për Ligën Vrojtuese“.

Lloji i garimit: Rrethi edukativ

Së shpejti me informata shtesë…