We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Mrekullitë e Meteorës / 55 € për person, 1 Natë (F+M)

05:00
18:00
Kulturore Albania
Event organized by Kulturore Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Mrekullitë e Meteorës / 55 € për person, 1 Natë (F+M)

Në çmim përfshihen:
• Pagesat rrugore dhe doganore.
• Akomodimi me mëngjes në hotel në Janinë
• Guida profesionale gjatë gjithë udhëtimit
• Transporti me autobus sipas itinerarit.

Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm:
http://kulturore.al/mrekullite-e-meteores/