We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
06
APR

EESTEC INTERNATIONAL AWARENESS DAY

15:00
17:00
EESTEC Tirana
Event organized by EESTEC Tirana

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Në kuadër të International Awareness Day, anëtarë me eksperiencë ndërkombëtare të bordit të EESTEC LC Tirana do të zhvillojnë një sesion informimi interaktiv me anëtarësinë rreth strukturave dhe ekipeve ndërkombëtare, identitetin, vlerat dhe koordinimin e çdo pjese të EESTEC në mënyrë që organizata jonë të jetë efiçente në realizimin e objektivave të saj.