We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
15
JUN

Inigo Kennedy at Hangar, Struga

23:59
07:00
Desonanz Festival
Event organized by Desonanz Festival

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Иниго Кенеди претставува икона во светот на електронската музика со над 100 музички изданија и две децении активна инволвираност во британската и интернационалната сцена, како и актуелно име кое често можете да го сретнете во програмите на елитните техно храмови низ светот како: Fabric, Berghain, Bassiani, Tresor и сл.

Како музичар и продуцент, неговата иновативност и уникатен пристап се легендарни, со каталог на изданија на водечките техно етикети како Token, Semantica и неговата сопствена издавачка куќа Asymmetric. Долгогодишното искуство и високите стандарди на селекција ги прават неговите сетови незаборавни патувања на подиумот.

На 15ти Јуни ке ја имаме честа да го проследниме неговиот тричасовен настап во Хангар, Струга
Доколку не сте го посетиле овој простор ве уверуваме дека доаѓате на најдобриот техно подиум во нашата Република.
Се гледаме наскоро!