We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
12
APR

KALY - Промоција на прв сингл и видео запис

21:00
00:00
Old School Cafe
Event organized by Old School Cafe

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Во урбаната пустелија сите сакаме да бидеме аграрно - културни дејци. Едно мало идиосинкратско цвеќе се опраши од средината со бои и ноти. Подајте малку од својата палета заедно да ја обликуваме синестезијата креирана и реализирана од:

- Aleksandar Masevski – Музика, текст и аранжман
- Aleksandar Ristovski – Принц – Видео продукција
- Јана Петровска и Ивана Балабанова – Beatrix Crew
- Emi Noris - Funk around the neck – Накит
- Калина Велковска - Стајлинг
- Зорица Николова - Шминка и фризура
- Кристина Лазоски – Асистент
- Ana Michovska Stefanovska – Дигитален маркетинг и графички дизајн.

Со огромна љубов, радост и возбуда Ве покануваме на промоција на првиот сингл со видео запис „ТИ МИ ЗЕДЕ СÈ“ на Kalina Velkovska – Kaly.

Дата: 12. 04. 2018
Час: 21.00
Локација: Old School Cafe

Се гледаме на мермерот ;)