We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
21
MAR

Kurs Gjermanisht+orë praktike Laboratori & Kinema FALAS

09:00
21:00
Opportunity Course  Center
Event organized by Opportunity Course Center

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

✳️Opportunity Center ofron RISI në kurset e GJERMANISHTES: Filma, seriale, lojra, kuize & konkurse mes grupeve✳️
Orët praktike do të jenë FALAS për të gjithë studentët! 🇩🇪


Mësimi i gjuhës GJERMANE në Opportunity Center nuk ngel vetëm në kuadrin teorik por shumë shpejt të gjitha orët e mësimit do shoqërohen me orë praktike LABORATORI & filma seriale në sallën tonë të KINEMASË! 🎬🎞️


Ejani & bashkohuni me grupet që hapen këtë javë! ️🇩🇪 🚩


🔔 RREGJISTRIMET KANË FILLUAR! 🔔

Mëso gjuhën Gjermane lehtësisht dhe me metodat më të mira!! 🇩🇪

OPPORTUNITY CENTER ofron kontrata shkollimi profesional (Ausbildung) & punësimi në GJERMANI!

✅ Staf i kualifikuar & profesional
✅ Metoda bashkëkohore në mësimdhënie
✅ Seanca mësimore të shoqëruara edhe me audio
✅ Grupe të vogla të kursantëve
✅ Çmime konkurruese dhe mundësi pagese me KËSTE


Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion! ☎️