We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Маскенбал: Ноќ во 50-тите

23:59
14:59
PARIS cafe
Event organized by PARIS cafe

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Можеби за првпат во историјата на нашето работење се организира настан во кој главната улога сте вие. Нашиот менаџмент се одлучи за овој „1-ви Април“ да организира маскенбал забава на која “сите“ “задолжително“ треба да бидете дотерани како во педесеттите години! Исто така, сите вие коишто ќе дојдете ретро- облечени, ние ќе ви ги направиме најдобрите црно- бели ретро фотографии! Звучи примамливо нели?

Нема никаков сомнеж дека нема да можете да ја најдете соодветната облека: Доволно е само да го отворите орманот на вашите баби и дедовци- и ете тоа е тоа! Доколку сакате повеќе помош околу стилот на облекување, имајте предвид дека се работи за класично модерно облекување за време на педесеттите години:

ЗА ЖЕНИ: https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrEwVldCblaHkUAni.JzbkF?fr=mcafee&ei=UTF-8&p=50+classic+style+black+and+white&fr2=sp-qrw-corr-top&norw=1

ЗА МАЖИ:
https://www.pinterest.com/explore/50s-men%27s-fashion/?lp=true

БИДЕТЕ ВО ТРЕНД СО НАСТАНИТЕ! ДОЗВОЛЕТЕ ДА ВЕ ВРАТИМЕ ВО МИНАТОТО! <3

Venue

PARIS cafe