We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
28
MAR

Live Music at Piano Bar

21:00
01:00
Piano Bar
Event organized by Piano Bar

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Среда 28.03.2018 - Студентска Забава со RANDOM PARK
Почеток 21:00ч

Петок 30.03.2018 - BLUE SKY
Почеток 21:00ч

Сабота 31.03.2018 - ZURNAL

Бендот Журнал помина низ многу фази, се сменија многу ликови, но душата на бендот остана иста. Но и покрај се, бендот Журнал сеуште е носител на рок културата и е еден од двигателите на рок културата во земјата. А за да се биде на тоа место, во друштво со најдобрите македонски рок бендови голем придонес дадоа сите оние кои биле и се дел од овој бенд, секој на свој начин давајќи му посебен белег на бендот.
Журнал има издадено 4 авторски копозиции („Почеток“, „Збунета Приказна“, „Истиот ден“ и „И после толку време”
Почеток 21:00ч

Резервации : 📱 078 273 333

Venue

Piano Bar