We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
30
MAR

IT'S TIME for Aperitivo, Perfect Italian Style, ПЕТОК 16-22ч

16:30
21:30
Play All Day
Event organized by Play All Day

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Време е за ...Аperitivo PLAY Time, 😁😎👍🏻⚡️🍻🍷🔞🍾, PLAY ALL DAY, ул.Македонија, и овој петок Ве кани на добро познатото APERITIVO од 16 до 22 часот кое Ви овозможува да уживате во вкусна закуска и попладневен пијалок. Бидете точни, резервирајте си ја вашата маса на време и дојдете со празен стомак...
За музичко intermezzo се задолжени "R'N'C Bend & LENA" ...DJ Mile Djurich (Antenna 5)...за забавата да биде уште поголема "Аperitivo" пијалоците на промотивни цени...

Резервации на тел.
072/311 077
02/3222 091

Venue

Play All Day