We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Friday
06
APR

Pashkët në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 6 Prill.

06:00
21:00
Plazh.com
Event organized by Plazh.com

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Pashkët në Bregdetin Dalmat, 4 Ditë €129, Nisja më 6 Prill.
Vizitohet: Dubrovnik, Shibenik, Zadar, Split, Parku Krka, Budva, Kotorr.
Fjetje, Mëngjese dhe Darka për 2 Netë në Dubrovnik dhe 1 Natë në Zadar.
Udhëtimi me Autobus dhe Shoqërues gjatë Udhëtimit.
http://plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=VXKG9FXHIOPQ

Venue

Plazh.com