We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
12
APR

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë Hotel 4* €229, Nisja më 12 Prill.

06:00
21:00
Plazh.com
Event organized by Plazh.com

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Pranverë në Stamboll, 4 Ditë Hotel 4* €229, Nisja më 12 Prill.
Vizitë: Stamboll
Fjetje: 3 netë në Stamboll.
Fluturimi direkt me avion Tiranë - Stamboll - Tiranë,
Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
http://plazh.com/schedam.cgi?tpo=M&cdo=3EJGJ5IIOUGQ

Venue

Plazh.com