We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Vikend në Budva ( 2 netë / 3 ditë )

07:00
22:00
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Vikend në Budva ( 2 netë/ 3 ditë )

Çmimi: 65 € për person

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI.
♦ 2 x bujtje në hotel ANITA Beçiçë
♦ 2 x mëngjes dhe darkë në hotel
♦ Vizitë: Budva, St.Stefan, Tivat, Kotor, Ulqin dhe Shkodër

Nisjet :
♦ Prishtinë në ora 07:00 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Suharekë në ora 08:00 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Prizreni në ora 08:30 ( A.T "Shpejtimi" )

Dita I : 31.03.2018

♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në qytetin e Ulqinit (vizitë qytetit dhe kalasë deri në 16:00 )
♦ 16:00 Nisja nga Ulqini për Budva (arritja dhe akomodimi në hotel ANITA Beçiç.
♦ 19:30 - 20:30 Darka, pas darke vizitë qytetit të Budvës .

Dita II : 01.04.2018

♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel
♦ 09:30 Nisja për Tivat ( viztë qytetit deri në 12:00 )
♦ 12:00 Nisja për Kotor ( vizitë qytetit deri në 15:30)
♦ 15:30 Nisja për në hotel, shëtitje dhe aktivitet i lirë .
♦ 19:00 - 20:00 Darka, pas darke aktivitet i lirë

Dita III : 02.04.2018

♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel
♦ 09:30 Nisja për në Ishullin St. Stefan (parkingu lartë te rruga)
♦ 11:30 Nisja për Shkodër ( vizitë qytetit deri në 16:00 )
♦ 16:00 Nisja për Kosovë

VËREJTJE:

♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjensioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.

Rezervimi i obliguar:
online: www.shpejtimi.net
email: info@shpejtimi.net
tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)
049/ 184 195
049/128 437 .
- Klientët e kënaqur janeë rreklama jonë më e mirë .