We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Vikend në Sarandë ( 2 netë / 3 ditë)

07:00
22:00
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

☀️ Vikend në Sarandë ( 2 netë / 3 ditë )

Nisja: 07.04.2018
Kthimi: 09.04.2018

Çmimi: 50 € për person

Në çmim përfshihet :

♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë "SHPEJTIMI"
♦ 2 x Bujtje në Hotel Perla (Sarandë)
♦ 2 x Mëngjes dhe darkë në Hotel
♦ Vizitë: Vlorë, Sarandë, Ksamil, Butrint, Gjirokastër

Nisja nga:
♦ Prishtinë në ora 07:00
♦ Therandë nëora 08:00
♦ Prizren në ora 08:30


Dita I : 31.03.2018
♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë ku gjatë rrugës do të ketë pushime të shkurtra.
♦ 13:00 Arritja në Vlorë, vizitë qytetit dhe shtëpisë së Pavarësisë
♦ Pamje nga Llogoraja, Dhërmia dhe Himara
♦ 19:00 Akomodimi në Hotel në Sarandë
♦ 20:00 Darka, pas darkës kohë e lirë


Dita II : 01.04.2018
♦ 08:30 - 09:30 Mëngjesi në Hotel
♦ Vizitë ishujve të Ksamilit
♦ Vizitë në qytetin antik Butrinti ( pagesa në mënyrë individuale )
♦ 19:00 Kthimi në hotel ( Sarandë )
♦ 20:00 Darka, pas darkës kohë e lirë dhe shoqërim me muzik liveDita III : 02.04.2018
♦ 08:30 - 09:30 Mëngjesi në Hotel
♦ Vizitë te Syri i kaltër
♦ Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastrës
♦ 22:00-23:00 Kthimi në Prishtinë♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjensioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.


Rezervimi i obliguar:
online: www.shpejtimi.net

tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)

049/ 184 195

email: info@shpejtimi.net