We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

Vikend në Budva ( 1 natë / 2 ditë )

07:00
22:30
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Vikend në Budva, St.Stefan, Tivat, Kotor
( 1 natë/ 2 ditë )

Nisja çdo të Shtune
Kthimi të Dielen

Çmimi: 40 € për person

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI.
♦ 1 x bujtje në hotel në Budva
♦ 1 x mëngjes dhe darkë në hotel
♦ Vizitë: Budva, St. Stefan, Tivat, KotorNisja nga :
♦ Prishtinë në ora 07:00 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Suharekë në ora 08:00 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Prizreni në ora 08:30 ( A.T "Shpejtimi" )

Agjenda
Dita I :
♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Morinë dhe vazhdimi rrugës për në Ishullin St. Stefan (Parkingu lartë tek rruga)
♦ ​​​​​​​Arritja në Budva rreth orës 17:00, akomodimi në hotel
♦19:30 - 20:30 Darka, pas darke aktivitet i lirë.


Dita II :
♦ 08:00 - 09:00 Mëngjesi në hotel
♦ 09:30 Nisja për Tivat ( viztë qytetit deri në 12:00 )
♦ 12:00 Nisja për Kotor ( vizitë qytetit deri në 14:30 )
♦ 14:30 Nisja për Prishtinë


♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë
♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.


Rezervimi i obliguar:
online: www.shpejtimi.net
Tel: 044 184 195 ( viber )
049 184 195

email: info@shpejtimi.net