We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
14
APR

Vikend në Pogradec / hotel “Enkelana “

07:30
22:30
Kompania Turistike Shpejtimi
Event organized by Kompania Turistike Shpejtimi

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Vikend në Pogradec ( 1 natë / 2 ditë )

Nisja: 14.04.2018
Kthimi: 15.04.2018

Çmimi : 35 € për person

Në çmim përfshihet:
♦ Udhëtimi me autobus të Kompanisë SHPEJTIMI
♦ 1 x bujtje në hotel Enkelana 4* Pogradec
♦ 1 x mëngjes dhe darkë në hotel
♦ Vizitë:, Strugë, Ohër, Shën Neum, Pogradec, Parku Drilon & Tiranë

Nisja:
♦ Prizren në ora 06:00 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Suharekë në ora 06:30 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Prishtinë në ora 07:30 ( A.T "Shpejtimi" )
♦ Ferizaj në ora 08:00 (Hib Petrol magjistrale)

Dita I :
♦ Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës për Strugë.
♦ 13:00 ​​​​​​​Arritja në Strugë, vizitë qytetit dhe burimi i Drinit të Zi deri në orën 14:30
♦ 14:30 Nisja për Ohër. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit deri në ora 17:00
♦ 17:00 Nisja për Shën Neum, arritja në orë 17:45. Vizitë Shën Neum deri në ora 18:45
♦ 18:45 Vazhdimi i rrugës për Pogradec përmes kalimit kufitar St. Neum
♦ 19:45 Arritja dhe akomodimi në hotel
♦ 20:00-21:00 darka në hotel dhe pas darkës shoqërim me muzik Live

Dita II :
♦ 07:30- 08:30 Mëngjesi në hotel
♦ 09:00 akomodimi në autobus, vizitë tek bukuritë magjepse tek Parku Drilon deri në orën 10:45
♦ 10:45 vazhdimi i rrugës për në Tiranë ( vizitë qendrës së qytetit deri në orën 16:30 )
♦ 16:30 nisja për në Prishtinë. arritja rreth orës 22:00


♦ Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim biometrik ose Pasaportë
♦ Çmime favorizuese për grupe mbi 10 persona
♦ Pagesa e bërë është e pakthyeshme
♦ Agjensioni nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, etj.Rezervimi i obliguar:

online: www.shpejtimi.net

email: info@shpejtimi.net

tel: 044/ 184 195 (viber, whatsapp)

049/ 184 195

049/128 437