We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
21
APR

Станете професионалец за само 2 дена

08:00
20:00
Elite ProNails-Skopje
Event organized by Elite ProNails-Skopje

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Нека вашата страст стане ваша професија...
Базната техника за усовршување на нокти ќе се одржува на 21(сабота) и 22(недела) април во нашиот салон ЕЛИТ во Куманово.
Обуката ќе се одвива групно или поединечно, во зависност од вашата желба и потреба.
2 дена со овој убрзан курс ќе можете сами да аплицирате и одликувате нокти, како вистински професионалец.
*Ќе ви понудиме и почетнички сет со матерјални од линијата на PRONAILS за да можете да ја започнете вашата работа и да ги правите вашите клиенти задоволни *
После обуката на 26 мај ве покануваме да изработите еден пар нокти самостојно за да ги видиме вашите совладани техники и вештини и да ви го доделиме сертификатот за почетна базна техника со кој се надеваме дека ќе напредувате и ќе станете професионален техничар за обликување на нокти.
Закажете го вашето место на тел. 070/ 215 - 880, ве очекуваме,
Со почит ваш Елит...