We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
04
APR

Instagram Marketing nga Zero ne Instagram Hero e 2018

18:00
19:30
Protik Innovation Center
Event organized by Protik Innovation Center

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Agjensia e Komunikimit Digital Big Media Expert dhe Instascheduler Altropost.com ne bashkepunim me komunitetin e IT Garazh dhe Protik organizojne per ju trajnimin e pare falas ne Instagram Marketing, per te shkuar sebashku, nga Zero ne Instagram Hero.
Regjitrohu tani! Vendet e kufizuara , vlera e shtuar e pakufizuar!
Ju presim me 4 Prill 2018 ora 18:00!