We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
21
APR

Global Azure Bootcamp Albania

09:30
15:20

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Global Azure Bootcamp është një event e cili zhvillohet në mbarë botën për grupet e interesuara rreth Azure dhe Cloud Computing. Ky event ka për qëllim të prezantojë produktet e Azure dhe mundësitë që kjo platformë ofron.
Gjatë eventit folësit do të prezantojnë karakteristikat e produkteve të Azure. Ky event është një rast i shkelqyer për networking me profesionistë të komunitet ICT të interesuar për të mësuar më tepër rreth Azure

Pjesëmarrja është pa pagesë.

*AGENDA* #GlobalAzure


• 09:30 – Networking

• 10:00 - Cloud Market Overview (Lisandër Jella)

• 10:20 - Azure Computing (Ergert Muka)

• 10:50 - E-commerce on Azure (Magento) (Ndriçim Strazimiri)

• 11:20 - NodeJS on IIS (Avenir Cokaj)

• 11:50 – Azure vOffice- next generation work environment (Denis Cenaj- NetSapiens INT )

• 12:20 - Break & Networking

• 12:50 - Azure Storage – (Aris Mamo)

• 13:10 - Become a Master of Disaster with Azure backup services (Arban Kucaj)

• 13:30 - SQL Server Strech Database (Nevis Ura)

• 13:50 - Azure Rights Management Protecting Data (Sokol Dollani- BTS Ltd )

• 14:10 - Azure Security (Rexhion Qafa)

• 14:30 - Python at scale with Azure Functions (Ardit Isaku)

• 15:00 - Closing