We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Sunday
01
APR

Masks & Party

13:00
17:00
Public Room
Event organized by Public Room

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

1ви Април ни е ден за маски, шега и забава!
Затоа и правиме целодневна журка со маски и добра музика...

А ти, ќе се маскираш?
Не му ја мисли и дојди кај нас во Соба, па може и ќе добиеш награда!

Доделуваме Jameson Irish Whiskey 0,7L на најкреативната, назабавната, уникатна маска секој час.

За музика одговорни се DAY OFF - The Next Generation & DJ Todor Veljanov ~

За резервации на барска маса јави ни се на 078 250 554

Venue

Public Room