We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
29
MAR

Prezantim nga Pozhegu Brothers- profili dhe mundësitë

14:00
15:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Njihuni me profilin, punën, projektet dhe mundësitë që ofrohen për studentët e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës nga kompania Pozhegu Brothers shpk.

Ju mirpresim të enjten, më 29 Mars nga ora 14:00h në zyren e Qendrës për Zhvillim të Karrierës që gjendet në Bibliotekën Kombëtare.

Prezantues:

Msc. Qemajl Pozhegu CEO dhe pronar i Pozhegu Brothers
Arianisa Shehu, Bsc.arch