We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Wednesday
04
APR

Prezantim i programeve të studimit MA dhe PhD nga ISSBS

15:00
16:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Të nderuar të diplomuar dhe studentë të UP-së,

International School for Social and Business Studies (ISSBS), nga Slovenia, ju fton të merrni pjesë në sesionin informues rreth programeve studimore.

Aktiviteti mbahet të mërkuren më 4 Prill 2018, nga ora 15:00h në Amfiteatrin e madh të Bibliotekës Kombëtare.

Regjistro pjesëmarrjen në këtë link: http://mfdps.1ka.si/a/566

Për me shume informata kliko këtu: https://mfdps.si/