We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
12
APR

Montefiori Cocktail (IT) live @Radio

21:00
02:00
Radio
Event organized by Radio

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Negroni Special Night:

Në datën 12 prill kemi kënaqësinë të sjellim në skenën e Radios Montefiori Cocktail (IT). Duo nga Italia e muzikës nu jazz, lounge, bossa nova, formuar nga vëllezerit Francesco dhe Federico Montefiori.
Disa nga kënget që spikasin janë ¨Lazy Busy¨, ¨Anamaria¨, ¨Another B¨, ¨Gne Gne Gne¨. Gjithashtu Montefiori njihen dhe për ripërpunime (Rework) kengësh si ¨Quando Quando Quando¨, ¨Crazy¨ , ¨Sunny¨, ¨Agua De Beber¨ etj.

Për më shumë ju presim në Radio pas ores 9 :)
#radiobar
#montefioricocktail
#campari
#12prill
#negroninight

Venue

Radio