We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

РИЗЛА ВО ГАРСОН

21:30
01:00
ROCK BAR GARSON
Event organized by ROCK BAR GARSON

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Овoj четврток пак кај Нас Igor Rizinski - Ризла.

Промоции:

PAULANER Матно 0.5 - 150 ден.

Белгиски специјални пива - 200 и 250 ден.

Камикази шејк - 350 ден

Колтели - од 150 и 200 ден.

Три Текили 100че

Шот 50 ден

Бокал Бело/Црвено Вино или Бунар/Бамбус 1л. 200 ден. Или 2л. Бокал 400 ден.

Пиво + 20 денари - Текила

Точено BUDWEISER 1 литар 220 ден.

Начос + PAULANER - 300 ден.

Греено Вино 90 ден

Резервирај на 072235215

НАПОМЕНА: РЕЗЕРВАЦИИТЕ ВАЖАТ ДО 21:30 часот.

Се гледаме дечки!