We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Vikend në Ulqin, Budva, Kotorr & St. Stefan

06:00
21:00
Sharr Travel
Event organized by Sharr Travel

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

🛳 VIKEND NË ULQIN, BUDVA & KOTORR

📌 nisja të shtunën; kthimi të dielen
nisja: 31.03.2018
kthimi: 01.04..2018

🌟 Çmimi: 40€ për person

📌 Çmimi përfshinë:
✔ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel me 4* (yje)
✔ Mëngjesin dhe darkën
✔ Vizitat në: Budvë, Kotorr, St. Stefan
✔ Pijet, kafet dhe ëmbëlsirat gjatë udhëtimit

Nisjet e radhës:
📅 31.03.2018;
📅 07.04.2018 etj

‼ Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00; • Therandë ora 08:00; • Prizren ora 08:30; • Gjakovë ora 07:30; • Pejë ora 07:00; • Gjilan ora 05:30; • Ferizaj ora 06:00 • Mitrovicë ora 06:00; • Vushtrri ora 06:00

AGJENDA:
☀ Dita e parë: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 14:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë, vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

☀ Dita e dytë: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë Budvës, pastaj vizitohet Kotorri. Pas Kotorrit ndalesë për fotografi në St. Stefan (nga rruga). Nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 22:00

☎️ Për rezervime kontaktoni në: 038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Reshtanit

Venue

Sharr Travel