We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

Light up Tirana city with Roma symbols

19:00
20:00
ROMA VERSITAS ALBANIA
Event organized by ROMA VERSITAS ALBANIA

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Light up Tirana city with Roma symbols

Programi
19.00 – 19.20 : Ceremonia Përshëndetëse
Sheshi “Nënë Tereza”, mbi qilimin me motive tradicionale shqiptare
Zj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale
Z. Andi Seferi, Zv. Kryetar i Bashkisë Tiranë
Përfaqësues, Delegacioni i Bashkimit Europian
Znj. Entela Lako, Menaxhere, Departamenti i Përfshirjes Sociale, PNUD
Zj. Olesja Çili, Koordinatore, projekti ESERE

19:20 – 19:50 Ndriçimi i fasadës së Universitetit Politeknik të Tiranës për përfshirjen e romëve
Ndarja e luleve me motive të flamurit Rom, të punuara me dorë nga gratë Rome

Do të vlerësonim pjesëmarrjen tuaj në këtë aktivitet!