We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Shkodërlocja dhe ish-Titogradi / 35 € personi, 1 Natë (F+M)

06:00
18:00
Kulturore Albania
Event organized by Kulturore Albania

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Shkodërlocja dhe ish-Titogradi / 35 € personi, 1 Natë (F+M)

Në çmim përfshihen:

• Akomodimi ne Hotel Tradita 3***me mengjes.
• Transporti me autobuz komod sipas itinerarit

Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm:
http://kulturore.al/shkoderlocja-dhe-ish-titogradi/