We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
05
APR

G-Walk, Vleresimi Dixhital I Parametrave Te Ecjes Dhe Te Levizj

14:00
16:00

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

“G-WALK, VLERESIMI DIXHITAL I PARAMETRAVE TE ECJES DHE TE LEVIZJES SE PACIENTIT”
Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve, Member of World Confederation for Physiotherapy dhe Universiteti i Elbasanit “Aleksander Xhuvani” organizojne seminarin e hapur: “G-WALK, VLERESIMI DIXHITAL I PARAMETRAVE TE ECJES DHE TE LEVIZJES SE PACIENTIT”.
SHOQATA SHQIPTARE E FIZIOTERAPISTEVE
Lektore: Dr. Erion Hiluku
Specialist ne Rehabilitim Neurologjik dhe Kardio Respirator.
Dr. Faton Daci
Specialist ne Rehabilitim Sportiv dhe Ergoterapi.
Programi:
Objektivi: Ky seminar ka per qellim te ju ofroje pjesemarresve mundesine e aktualizimit me metodat dixhitale G-WALK, te analizimit te ecjes dhe levizjes, duke ju dhene informacion objektiv mbi gjendjen, dhe per te konfirmuar ose ridizenjuar rehabilitimin e pacientit.
Aparatura BTS G-WALK, eshte marke e regjistruar dhe ne pronesi te BTS BIOENGINEERING ITALIA, ne perdorim nga Shoqata Shqiptare e Fizioterapisteve.
Lektoret jane te licensuar dhe kane formimin e duhur per aplikimin e saj nga BTS.
Programi:
1. CIKLET E LEVIZJES
2. PARIMET E ECJES
3. BIOMEKANIKA NE FAZEN E MBESHTETJES GJATE ECJES
4. BIOMEKANIKA NE FAZEN E LEKUNDJES GJATE ECJES
5. INTEGRIMI DINAMIK POSTURAL
6. BTS G-WALK. HYRJE
7. PARAMETRAT HAPESIRE-KOHE TE ECJES.
8. VLERESIMI FUNKSIONAL GLOBAL ME BTS G-WALK
9. DEMOSTRIME PRAKTIKE TE APLIKIMEVE NE DIREKT ME APARATURE BTS G-WALK.
10. KONKLUZIONE.