We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
31
MAR

Shpalosim marrveshjet per bursa me nxenesit e shkollave te mesme

11:00
13:00
Smart Center
Event organized by Smart Center

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Jane 20 Universitete pothuajse ne te gjitha drejtimet dhe nivelet e studimit te cilat i kane besuar Smart Center per dhenie te bursavedhe kane lidhur marreveshje bashkepunimi me ne. Smart do te jete perfaqesues zyrtar per keto univeristete dhe shume tjera qe do vijne per teritorin e Kosoves

Prandaj - Smart Center, ne kuader te ligjeratave te cilat i mbane pa ngarkese financiare per te gjithe te interesuarit, kete te shtune do te takohet me nxenesit e shkollave te mesme kl 10, 11 dhe 12

Nxenesit do te kene mundesin te marrin informacionet nga institucioni i rekordeve me te larta ne testet per bursa nderkombetare TOEFL, IELTS, SAT dhe i bursave enorme te kandidateve tane.

Do te diskutojme per mundesine e studimeve ne Universitetet prestigjioze ne Evrope dhe Amerike dhe per mundesine qe keto studime ti kryeni permes bursave te cilat i ofrojne keto universitete.

Merr informatat e nevojshme per te studiuar ne Universitetit dhe drejtimin e endrrave tua. Ejqa ne ora 11 00 te shtunen ne lokalet e qendres sone.

Venue

Smart Center