We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Saturday
07
APR

Shpalosja e marrëveshjeve për bursa dhe studime jashte vendit

11:00
13:00
Smart Center
Event organized by Smart Center

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Ligjerata e radhes: Shpalosja e programit te bursave per studime jashte vendit

Paralel me kurset e kualitetit te larte ne testet per bursa nderkombetare TOEFL, IELTS, SAT, GRE/GMAT, tani permes Smart Center ka mundesi te fitohen edhe bursa studimi jashte vendit.

Smart ka arritur marreveshje bashkepunimi me nje numer te universiteteve jashte vendit te cilat mundesojne dhenien e bursave, normalisht sipas kritereve qe percakton universiteti ku kandidati aplikon;
HULT Business School - LONDON,, HAMK University - FINLAND, American College of Thessaloniki - -ACT (Greece), American University in Bulgaria - AUBG, United International Business Schools - UIBS - Switzerland , Easter Mediterranean University – EMU - Cyprus, Swiss Education Group of Universities - Switzerland ,Webster University Geneva, Munich Business School,Anglo American University-AAU jane universitetet qe Smart ka marreveshje per momentin.

Qe te ju informojme ne detaje rreth ketyre mundesive, Smart Center, te Shtunen me 7 Prill nga ora 11 00 do te organizoj ligjerate me nxenes dhe student ku do te keni mundesi ti merrni te gjitha infot e nevojshme rreth programit te bursave me universitetet qe veq jane arritur marreveshjet.

Pra ligjerata do te mbahet nga ora 11 00 ndersa nga ora 12 00 do te punohet individualisht me kandidatet qe planifikojne te fillojne procedurat per aplikim ne njeren nga universitetet

Marreveshjet me universitete te njohura ofrojme mbi 150 programe studimi ne fushta me te kerkuara te nxenesve dhe studenteve dhe i perfshijne nivelin bachelor, master por edhe PhD.

Ligjerata si zakonisht eshte falas dhe inkurajohen te gjithe nxenesit dhe studentet te marrin pjese

------------------
Adresa e Smart; Qendra ndodhet ne rrugen per breg te diellit nga semaforet te menza e studenteve, kthesa e pare majtas. Ne kete rruge ndodhet edhe ICK dhe ish CACTUS.

Info; 044-105-697 ; 049-81 81 89 :

Venue

Smart Center