We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Thursday
19
APR

Ekspeditë në "UKA Farm"

16:00
17:30
Student Economic Forum
Event organized by Student Economic Forum

Get Directions

Category
#var:page_name# cover

Student Economic Forum më datë 19 Prill 2018, ora 16:00 – 17:30 në kuadër të programit Fermat e Suksesshme Shqiptare do të zhvilloj një ekspeditë pranë Uka Farm. Qëllimi i kësaj ekspedite është të njohë studentet nga afer me praktikat dhe menyren e menaxhimit të kësaj ferme të suksesshme, por gjithashtu edhe për të kaluar një pasdite relaksuese në një peisazh të mrekullueshëm.

Përgjatë kësaj ekspedite do të shoqërohemi nga drejtuesi dhe menaxheri i Uka Farm, Z. Flori Uka. (Z. UKA është diplomuar në UBT në degën Vreshtari Enologji. Specializuar në Universitetin Udine në degën: Vitikultura, prodhim vere dhe marketing, Pjestar jurie në disa konkurse vere në Itali dhe Shqiperi.)

Të gjithe studentet të cilat janë të interesuar të bëhen pjesë e kësaj ekspedite të aplikojnë në linkun e mëposhtëm: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_HBEPJTBU-Uxn8Cx93dc0vK9IfE-pbrcdzOG_6suQDR0MyQ/viewform

Përparësi në përzgjedhje kanë anëtarët e Student Economic Forum.